Sa preduzecem FINS LIBRIS smo poceli saradnju pre više od godinu i po dana, tj. od kraja 2008 godine. Iako je naša delatnost (filmska disitribucija, intelektualna svojina i sl) veoma specificna, Jelena je brzo savladala našu problematiku i u saradnji sa našim internim racunovodstvom preuzela obracun PDV-a, izradu mesecnih finansijskih izveštaja za vlasnike preduzeca, kao i godišnjih finansijskih izveštaja. Ono što je meni, kao direktoru, nabitnije je da se sve obavlja na vreme, tacno i brzo, tj. moje trošenje vremena za izradu ovih izveštaja je svedeno na najnižu mogucu meru, što mi omogucava da više vremena posvetim analizi izveštaja i planiranju poslovnih aktivnosti. Naravno, sve konsultacije sa vlasnicom Fins Librisa u vezi pojedinih poslovnih poteza, novih zakonskih akata i nedoumica u vezi primene pojednih zakona na poslovanje našeg preduzeca, teku nesmetano i brzo. Uz strucnost i efikasnost, Jelenino uvek nasmejano lice predstavlja prijatnu promenu u odnosu na svakodnevno okruženje drugih poslovnih partnera. Zato su naši odnosi pored poslovnih, prerasli u prijateljske i zato je FINS LIBRIS postao naš izbor kada je u pitanju finansijski i knjigovodstveni konsalting.

Sto se saradnje sa Vama tice sve najpozitivnije. Svoj posao obavljate profesionalno. Jasno, tacno i na vreme.

Veoma smo zadovoljni uslugama koje nam pruza Vase preduzece. Uvek ste azurni i tacni. Iskustvo u saradnji sa Vama pokazalo je da ste strucno kompetentni. Pored svega toga, takodje zahvaljujemo na pokazanoj ljubaznosti i strpljenju.

Stručna i ekspeditivna ekipa, predvodjena dinamičnom, ambicioznom i profesionalnom direktorkom! Topla preporuka budućim klijentima!

Iskustvo Geoestetike u saradnji sa Fins Librisom je u potpunosti pozitivno. Na sve nase zahteve odgovorili ste u najkracem roku, podsecali i obavestavali na vreme o svim zakonskim obavezama...

Fabria Art d.o.o. je firma koja se bavi marketiranjem i distribucijom specijalnih papira najpoznatijih svetskih brendova. Od osnivanja 1999. godine do danas, Fins Libris za Fabriju Art, pored redovnih finansijskih izveštaja, uspešno obavlja i funkcije finansijskog menadžmenta i finansijskog konsaltinga. Profesioanlni, efikasni, odgovorni, fleksibilni i komunikativni tim Fins Libris-a bitno je doprineo finansijskim uspesima Fabrije Art. Posebno smo zahvalni strucnoj finansisjkoj know how podršci u turbulentnim ekonomskim okolnostima. Sa velikim zadovoljstvom Vam preporucujemo ovu pozdanu i strucnu agenciju.

Od samog početka, sada dvogodišnje, saradnje sa kompanijom Fins Libris, osećaj pritiska i sindrom ''Alise u zemlji čuda'' u poreskim propisima je brzo nestao kod nas. Profesionalizam i njihovi jasni zahtevi u vođenju poslova knjigovodstva, našu kompaniju je dovelo u relativno bezbrižan položaj u vođenju poreskih knjiga i evidencije zaposlenih. Nadamo se uspešnoj saradnji i u narednom, dužem periodu...

Pouzdana, dobro organizovana firma. Vodjenje poslovnih knjiga zahteva postovanje propisa i rokova sto strucno i ljubazno osoblje firme Finslibris u potpunosti ispunjava.

Ceo zivot sam se trudio da imam svog lekara, advokata, pekara, vulkanizera... Trudio sam se da pronadjem ljude koji su vrhunski profesionalci u svom poslu, kojima apsolutno verujem i cijem misljenju i sudu se potpuno povinujem, ljude cije "naredbe" bespogovorno izvrsavam (iako sam ja taj koji placa njih a ne obrnuto:). Jednostavno, oduvek sam zeleo da kada nesto platim, o tome vise ne razmiljam. Kada je knjigovodstvo u pitanju sve to sam nasao u Jeleni i Fins Librisu.

Kao vlasnik preduzeća Beofinalist koje sada radi u Srbiji više od jedne godine, mogu da kažem da sam sa firmom Fins Libris izuzetno zadovoljan. Želim da istaknem da uz pomoć Vaše firme uvijek nađem rešenje koje mi pomaže u poslu moje firme, iako sam stranac u zemlji Srbiji. Mislim, da bi se bez vašeg sudjelovanja veoma teško snašli, i veoma mi je drago da sam upoznao veoma simpatičnu direktoricu Jelenu i njenu ekipu sa kojom smo počeli da suradjujemo. Ako bi svi tako vjerno radili svoj posao kao Vi, onda bi nam bilo u poslovnom svijetu jako lepo! Budite i dalje takvi kao što ste dosad bili!

Od kada smo prešli kod agencije Fins Libris imamo utisak da smo u dobrim rukama, da se oni adekvatno i u našu korist brinu o delu našeg poslovanja koje nam je predstavljalo opterećenje. Imamo osećaj da ih sve interesuje, da su upoznati sa najnovijim propisima i da mi možemo mirno da radimo svoj posao dok oni predano i savesno rade svoj. Oni su nam velika podrška na našem putu uspešnog poslovanja.